Login

Register

User Registration
Login Close
---

---
Cumpara CANA Tara Beiusului
Cazare transport anunturi shop
A+ A A-

Stana de Vale

Statiunea Stana de Vale

Stana de Vale , cu un aer puternic ionizat este un mediu ideal pentru petrecerea unei vacante in mijlocul naturii, avand o serie de atractii turistice, peisaje si trasee montane deosebite. Ofera turistilor posibilitatea de a efectua excursii la Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, drumetii montane pe 16 trasee marcate, unde se poate admira cea mai mare cascada din Romania « Saritoarea Bohodei », cu o inaltime de 96 de metri, deplasari la Pestera Ursilor, Pesterile Ferice, Onceasa, Alunului, si Meziad, excursii la popasul Pescaresc Cefa, Pastravaria Stana de Vale, gratare in aer liber, focuri de tabara, mese festive si simpozioane.
In perioada de iarna, partia de schi este dotata cu instalatie de urcare pe cablu si se poate practica pe langa schi, sanius, coborari neconventionale.

 

 

Cabana EMF EXTREM Stana de Vale

Stana de Vale

0744 187 092 / 0745 974 411

 

Hotelul Iadolina ***

Este situat la o altitudine de 1102 m, dispune de un numar de 50 de camere duble,1 camera single, 5 apartamente: Tv , cablu receptie programe satelit , minibar ,telefon, uscator de par in baie ; restaurant cu o capacitate de 104 locuri, bar de zi , discoteca-club-sala de conferinte si o noua si moderna baza de tratament si refacere ( sauna / jacuzzi / bai plante / masaj / electroterapie / fitness ).

 

Cauta in site

PANTANO
RECLAMA TA  la tara Beiusului EMF EXTREME WEST COMPUTERS BEIUS STIRI DOI LUPI APUSENI HUNTING GUARDIA SECURITY